• www.slcmed.hu
  • www.slcmed.hu
  • www.slcmed.hu
  • www.slcmed.hu
  • www.slcmed.hu
  • www.slcmed.hu

Hirlevél feliratkozásKeresés

Címlap Általános tájékoztató

Bejelentkezés:

- A páciensek bejelentkezése telefonon vagy emailben történhet. Ekkor a konzultációra  előjegyzést adunk.

 Konzultáció:

- A konzultáción részletesen megbeszéljük a páciens elképzelését és felmérjük az aktuális állapotát.
Ehhez hasznos lehet, ha régebbi fényképet hoz magával, esetleg a kívánt végeredményről szóló kép pl újságból is segítséget adhat a pontos adatgyűjtéshez. Bizonyos esetekben lehetőség van számítógépes tervezésre is, fontos tudni azonban, hogy a számítógépes szimuláció csak tájékoztató jelleggel ad képet a várható eredményről. Legfontosabb funkciója, hogy pontosan egyeztetni tudjunk az elvárásokról, ezáltal pontosabb megoldási javaslatot tudjunk adni.

Műtéti terv:

 A fennálló és kívánt állapotnak megfelelően részletes műtéti megoldási javaslatot ( javaslatokat) nyújtunk, a technikai részleteit és kockázatait, műtét utáni tennivalókat, gyógyulási időt, valamint a költségeit ismertetjük . A konzultáción elhangzottakat mérlegelve a későbbiekben megalapozott döntés születhet. Többszörös konzultáció is lehetséges, sőt praxisunkban ajánljuk is a kellően átgondolt döntéshez.

Kivizsgálás:

 Miután megszületett a döntése, elindítjuk a műtét előtti kivizsgálását. Ennek részei a vérvétel, laborvizsgálat, esetlegesen ultrahang illetve mammográfiai vizsgálat, mellkas röntgen stb. az érzéstelenítésrő


A műtét:


 Amennyiben a kivizsgálása alapján a műtét elvégezhető, időpontot egyeztetünk a beavatkozásra. A műtéti előjegyzést a műtéti díj 10%-a befizetése esetén fixáljuk. A műtét napján a megbeszélt időpontban várjuk a klinikán. Reggel ne egyen vagy igyon semmit. A klinikán teljes ellátásban részesül, ezáltal semmit nem szükséges hoznia, csak saját köntöst, papucsot. Ékszert, értékesebb tárgyakat megőrizzük, de amennyiben lehet, ne hozzon magával.
A műtét előtti adminisztráció a következőket tartalmazza: betegfelvétel, ismételten részletes írásos tájékoztatót kap a tervezett beavatkozásról, a tervezett érzéstelenítési módról, valamint megbízási szerződést ad a klinikának a műtét elvégzésére. Ismételt műtét előtti vizsgálat is történik, majd gyógyszeres előkészítés után a műtétet elvégezzük.

Ápolás:

 A műtét után a klinikán töltött idő alatt orvosi és nővéri felügyelet alatt lesz. Az étkezést étlapról történő rendelés alapján biztosítjuk.
 A műtét után megfigyelési időt követően a beteget kísérővel hazabocsátjuk. Az otthoni ápolás megszervezése, az utasítások betartása a páciensre hárul. A műtét után a beteget rendszeresen kontrolláljuk, a további utasításokat a kontrollok alkalmával adjuk.

 Az állandó telefonos elérhetőség és szükség esetén rendelkezésre állás szintén a szolgáltatásunk része.

Kontroll vizsgálatok:

 A későbbiekben is rendszeres kontrollokra várjuk vissza betegeinket, természetesen térítésmentesen.